Коледният двойков турнир ще е на 18 декември

Годината беше изпълнена с емоции. Играхме тенис безброй пъти, проведохме безрой турнири и изживяхме магията на играта безброй пъти и както всяка година и 2016-а е към своя край.

Ние обаче няма да страдаме, а ще си направим купона. Той ще е както винаги микс от тенис, хапване и пийване с традиционния коледен турнир.

Той ще се проведе на 18 декември, неделя, с начален час 10,00 и ще е в групи, след което елиминационна фаза. По план ще се играе един сет до 6 гейма в мач, но при много голям интерес, за да можем да удовлетворим желанието на всички за групова фаза, регламентът може да бъде променен в един сет до 4 гейма. Разполагаме с 4 корта за турнира, а при открила се възможност може в определени моменти да се играе на повече кортове.

Отворен е за всички любители, състезатели, трениращи. Единствено условие е всеки да донесе по нещо за пиене или хапване, с което да отрупаме масата, защото тенисът не е най-важното в този ден, а хубавата атмосфера между приятели.

xmas2

Записването започва от днес и продължава в събота, 17 декември, до 12,00 часа.

Имате достатъчно време, затова оферирайте партньора и се не се колебайте – 0894606224, съобщение във фейсбук групата на ТК „Диана“ или имейл на info@tennisdiana.com .

Taксата за отбор е 30 лв.

Share Now

Related Post

Leave us a reply