Санторото се завърна на победния път

Пепи Иванов – Санторото се завърна на победния път. В 13-ия си опит за титла, той се справи по най-добрия начин и прекъсна серията от 5 месеца без трофей на „Диана“.

В турнира тази неделя липсваха някои от най-конкурентните играчи, но това не направи състезанието по-малко интересно. От Троян бе дошъл Ивайло Божков, който обаче се наложи да си тръгне по-рано. Силно впечатление направи и Васил Стефанов, който надигра поставения под номер и устремил се към първи трофей на „Диана“ тази неделя Светослав Иванов.

В мача за титлата Санторото се справи с финния убиец Светослав Козалиев, който имаше план как да вземе още един скалп, след този на Калин Кънчев през есента и да запази прекрасната статистика от спечелени финали, след като преди няколко дни грабна титлата и във веригата Интерактив тенис. Само че този път Пепи Иванов имаше различно мнение по въпроса и не даде никакви съмнения, че заслужава титлата след 6-1.

Мачът рубикон за Санторото се оказа победата му в четвъртфиналите над Орлин Златарски със 7-5 и Камен Новиков с 6-4 в следващата фаза. Самият Иванов сподели, че изключителна воля го е спасила срещу Златарски. Самият той пък отново показа силна игра, след като победи Асен Георгиев преди това.

Йордан Пичуров, който имаше нещастието да срещне почти на всяко свое участие Калин Кънчев, този път имаше късмет и се възползва. Данчо стигна до полуфиналите, където загуби от Козалиев.

Във финала обаче именно Козалиев бе този, който не издържа физически и получи схващания. Петър Иванов спечели геймове, които бяха много трудни и продължителни и това прекърши съперника му.

С титлата Петър Иванов зае второто място в ранглистата, изпреварвайки Милен Германов.

Резултатите вижте тук

Ранглистата вижте тук

Share Now

Related Post

Leave us a reply