Кулминацията на любителския сезон завършва с есенния „Мастърс“ на 8 октомври

Драги приятели, както знаем наближава завършекът на летния сезон в любителския тенис и както всяка година напрежението покрай последния турнир, а именно есенният “Мастърс“, се покачва.

Тази година не прави изключение. Отново ни очакват жестоки битки във финалната 16-ка, която ще определи победителя в ранглистата и мастърс шампиона. И докато победителят е почти сигурен – откъсналият се напред Пепи Иванов, който даваше темпото на всички това лято, то „Мастърс“ титлата, която е не по-малко престижна, не е ясна, а въпросителните са много.

Ще успее ли Сантоторо да запази хегемонията си и на най-силния турнир, без който деветте титли от лятото не биха били така сладки? Ще покажат ли същото ниво от годината основните преследвачи – новите звезди Орлин Златарски и Асен Георгиев, които сериозно вдигнаха летвата тази година или пък някой измежду старите лисици като Милен Германов и Радослав Владимиров ще се намесят в последния момент за големия трофей? А може пък чакаме нов шампион измежду плеядата от изключително качествени играчи като Латин Латинчев, Трифон Стефанов, Любо Маринов, Емо Велчев, Стефан Шопов, Георги Христов, Васил Тодоров и др. Отговорът на всички тези въпроси ще получим на 8 октомври, неделя, когато ще се проведе специалният турнир.

Заявки ще се приемат до събота 17,00 часа, когато ще бъде изтеглен жребият по стара традиция. Така че тренирайте, защото кулминацията на сезона наближава.

Share Now

Related Post

Leave us a reply