17 декември е датата на традиционния коледен турнир по двойки с отворен формат

Както всяка година и тази няма да пропуснем коледните дни с празничен турнир. ТК „Диана“ организира на 17-ти декември (неделя) коледен турнир по двойки, на който ще поиграем, ще хапнем и ще пийнем за здраве и благоденствие през идващата 2018 г.

Състезанието както всяка година е с отворен формат, затова няма ограничение във възрастта, пола и нивото на играчите. Важното е да поиграем и да имаме един изпълнен с настроение ден.

Форматът и в това издание ще бъде групова фаза, след което елиминационна. При много голям брой участници е възможно да се играе без предимство при равенство.

Ще разполагаме с 5 корта за игра. Вече работи и новото заведение на комплекса.

Таксата за участие ще е 30 лв на отбор, като в балона ще има поставени маси, на които всеки е добре дошъл да донесе по нещо символично, както правим всяка година – било то елексир за сгряване или нещо за хапване или и двете 😉.

Записванията ще стават чрез съобщение във фейсбук страницата на ТК „Диана“, на имейл info@tennisdiana.com или на номер 0894606224;

Турнирът започва в 10,00 часа. Крайният срок за записване е 17,00 часа в събота 16 декември, когато ще бъде теглен и жребият. Очакваме ви 😊

Share Now

Related Post

Leave us a reply