Радо Владимиров спечели титлата на „Диана“ и даде заявка за „Мастърса“

Радо Владимиров отново показа, че е топ любителят на София в момента. В неделя на „Диана“ той се разправи с конкуренцията.

Турнирът бе силен, като Пепи Иванов, Калин Кънчев, Милен Германов, Васко Тодоров и др. бяха на линия за състезанието, но клей кортърът от „Люлин“, трениращ предимно на хард настилка обаче, макар и не толкова категорично, се справи с всички по пътя си и даде много сериозна заявка за наближаващия „Мастърс“ турнир, който веднъж е печелил.

Във 2 кръг Владимиров победи Димитър Стоянов не много леко с 6-4, след това игра тайбрек срещу Васко Тодоров, в който лесно взе преимущество и спечели с 6-1 точки. Последва победа над Асен Георгиев на полуфиналите с 6-2 и победа над Пепи Иванов с 6-4 във финала. Мачът беше равен до 3-3, когато Радослав проби и си спечели сервиса, Санторото на свой ред също спечели своя, но в последния гейм не успя да реализира възможността си за брейкбол, а Владимиров затвори мача при първия си мачбол.

Пепи Иванов обаче също показа добри резултати. Той победи лесно първите си двама съперника, а в предпоследната фаза се справи с Калин Кънчев след 6-3. Кънчев пък победи Милен Германов с 6-4 преди това. И двамата не бяха играли доста време и спадът във формата им бе виден.

В ранглистата продължава да е също така много оспорвано, тъй като в разстояние на 100 точки се намират четирима играчи. Води Стефан Шопов, но плътно зад него са Георги Христов, Камен Новиков и Пепи Иванов.

РезултатитеТУК

РанглистатаТУК

Записване за следващия турнирТУК

Share Now

Related Post

Leave us a reply