Стефан Шопов поиска летния „Мастърс“

Гепарда спечели 7-ми турнир това лято на „Диана“

Русенецът се изстреля далеч, след като през сезона има повече от отличен winning rate от победи с титли (13 участия и 7 спечелени купи) , а почти всички загуби, когато е бил спиран, са ставали от играчи като Милен Германов и Радо Владимиров.

Тази неделя Шопов загуби само 4 гейма до титлата, което бе впечатляващо. Самият Шопов каза след края на турнира, че повече от всякога е готов да спечели първа „Мастърс“ титла от „Диана“ – едно от най-престижните отличия за тенис любителите в България.

И нещо впечатляващо – Кирил Стоянов, Асен Георгиев и Георги Христов успяха да вземат общо само един гейм на Гепарда в последния турнир от летния сезон на „Диана“!

Победата даде сериозна преднина за Стефчо и в ранглистата, където основен конкурент му е именно Жоро Христов. 

Резултатите от турнира вижте на – http://tours.tennisdiana.com/node/6023 

Ранглистата – http://tours.tennisdiana.com/node/5338 

И така – започна записването за летния „Мастърс“ на най-добрите 16, което става на сайта на турнирите – http://tours.tennisdiana.com .

По традиция за участие се записват първите 16 в ранглистата, крайният срок е петък, 12 октомври, 18 часа. Приемат се за записване и следващите четири в подреждането, които може да бъдат резерви на незаписали се или контузени по време на турнира играчи. 

Тази година мачовете ще са във нов формат, като 2/3 от груповата фаза ще бъде изиграна в събота, а останалата част от турнира в неделя. 

Желаем успех на всички участници в супер битките през уикенда.  

Share Now

Related Post

Leave us a reply