Радо Владимиров се завърна на победния път

Радо Владимиров се завърна на победния път. След като в последния турнир имаше проблеми с кръста, които не му позволиха да играе, а предишните два пъти бе спрян от Милен Германов, сега Люлинската томахавка бе повече от сигурна в представянето си.

Радо надигра на финала в единадесетия турнир от зимните серии Орлин Златарски. Доктор Златарски издаде няколко рецепти по пътя към финала, но във последния мач не успя да се справи и с най-тежкият противник в този ден.

Владимиров победи с 6-2 Златарски и плътно застана зад Германов във върха на ранглистата. Освен това той вече има четири титли на „Диана“ тази зима, само с една по-малко от прекия му конкурент.

В турнира тази неделя участваха 26 играчи. Най-трудният мач на шампиона бе с Кирил Стоянов. Така нареченият чичо Киро даде отново отпор на Радо и загуби с 4-6. Представянето му в последно време обаче показва, че той много е вдигнал нивото си и въпреки повечкото години от младите конкуренти, е изключително опасен.

В четвъртфиналите Стоянов се справи именно с един такъв опасен съперник – Краси Алексиев, който спечели само два гейма в техния двубой, а чичо Киро в трети в ранглистата, следвайки плътно Радо.

Стефан Шопов – русенският гепард , който от доста време иска да вземе титла и все е много близо, този път тръгна в негов стил – 6-1 над Йордан Борисов и 6-1 над Асен Георгиев. В полуфиналите обаче той за втори път бе спрян в последно време от д-р Златарски. Явно за Шопов играта на Орлин е доста неприятна, защото по принцип той губи от адски малко хора на „Диана“. И този път обаче докторът-музикант-моторист-поет и алпинист показа, че е и тенисист и го победи – 6-3.

Резултатите ТУК

Ранглистата
ТУК

Записване за следващия турнир
ТУК



Share Now

Related Post

Leave us a reply