Не човек, а Чичо Киро с втора титла на „Диана“

Кирил Стоянов – Чичо Киро завоюва втора поредна титла на „Диана“ и хвърли в смут конкуренцията.

И този път известният майстор на тениса взе тежък скалп – на финала се справи с Пепи Иванов – Санторото 6-2 – същият резултат, с който преди седмица победи и Милен Германов.

С втората си титла той подсказа на всички, че всеки трябва да подхожда много сериозно в двубоите с него, а и много хора говорят, че в момента играе най-добрия си тенис.

Чичо Киро имаше и тежък мач. За разлика от предната неделя, когато надигра с 6-1 Латин Латинчев, сега вторият даде много по-сериозен отпор. Въпреки това не успя да стигне до победата. Киро Стоянов го надигра с 7-6 във втори кръг. В първи се справи с друг много интересен играч – Боби Гергинов – 6-2 , а в полуфиналите с бързия като стрела Георги Плешков 6-4, който пък направи силен турнир, имайки предвид неговата цел да се класира за „Мастърс“ финалите.

От другата страна Пепи Иванов имаше по-лесни съперници, но в полуфиналите и той бра ядове, но надигра с 6-4 вече станалия редовен полуфиналист Светльо Козалиев.

И така битката за първото място в ранглистата се завръща с пълна сила. Чичо Киро съкрати на под сто точки разликата с лидера Германов, а отзад дебнат Радо Владимиров и Пепи Иванов, като Светльо Козалиев също съвсем не е за отписване.


Резултати

Ранглиста

Записване за следващия турнир

Share Now

Related Post

Leave us a reply