Радо Владимиров откри с победа новия сезон на „Диана“

Радо Владимиров започна с победа летния сезон на „Диана“. Томахавката от Люлин нямаше конкуренция в този ден и победи Калин Кънчев във финалния мач.

28 души се записаха за участие в първия турнир от сезона на открито. Основните фаворите бяха именно Владимиров и Кънчев и изненади в случая не последваха.

Новите условия дадоха различни предимства на различни играчи. Тенисът на открито е доста различен от този в балона, но въпреки това в днешния ден нямаше изненади.

В игра след пауза се завърна Емо Велчев. Някогашният двукратен „Мастърс“ шампион направи и силен турнир, достигайки до полуфинала. В него той загуби от Калин Кънчев.

Силен турнир направи и Краси Алексиев. Той победи Георги Христов с 6-4, а след това даде много сериозен отпор на Кънчев преди да вдигне бялото знаме за 4-6.

От другата страна Радо Владимиров не започна толкова убедено, побеждавайки с 6-4 Вальо Бонев и Георги Георгиев, които му оказаха съпротива, след което играта му тръгна далеч по-добре.

В полуфиналите Радо победи с 6-2 Киро Стоянов, а на финала бе и най-категоричната му победа с 6-1 над Калин Кънчев.

От тази година има и нови награди.

Победителят в ранглистата ще играе безплатно следващия сезон, вторият ще ползва 50% отстъпка, а третият ще има право на три безплатни участия в състезанията.

 


Резултатите ТУК

Ранглистата ТУК 

Diana Summer 2 записванеТУК

Share Now

Related Post

Leave us a reply