Любителски турнири през изминалата седмица в ТК „Диана“

Въпреки че, отпускарският сезон е още в разгара си любителските турнири в ТК „Диана“ продължават с пълна сила.

На 30.08 петък, се проведе поредният Вечерно-нощен турнир от серията Premium Tennis by Robin Söderling. 16 човека бяха заявили участие, но за съжаление един от участниците показа неуважение към турнира и другите състезатели и не се яви. По този начин той лиши записаните в неговата група от изиграването на определения брой срещи. За тази си постъпка той ще бъде наказан с лишаване от право на участие до края на сезона. Иначе турнира протече спокойно и в спортсменска атмосфера. Накрая победител излезе Николай Дафовски който победи на финала Георги Петров с резултат 6-3. Също така турнира ще се запомни и с най-дългият нощен мач между Дафовски и Божидар Георгиев продължил повече от час и половина и приключил с победа 7-6 за Ники.

В неделя се състоя традиционният Неделен турнир. 32 участници бяха изявили желание за игра, като сред тях дори имаше такъв който до преди години се подвизаваше в турнирите от сериите „Futures” за професионалисти. В реда на нещата въпросният състезател не беше допуснат до участие. Схемата за турнира може да видите на линка по-надолу.

http://tours.tennisdiana.com/?q=node/7076/bracket

Не беше забравен и турнира на отпадналите, известен като „Лимонадата“. Започнал в жегата по обяд, турнира завърши на осветление и негов победител стана Божидар Георгиев, който на финала се справи с Здравко Аврамов, подвизаващ се незнайно защо под прозвището Здравец 1воМайСКИ.

Share Now

Related Post

Leave us a reply