Адвокат Новиков спечели „Вечерно-нощното дело“ и си прибра купата.

Камен Новиков напомни за себе си и спечели поредният за това лято Вечерно-нощен турнир от серията “Premium Tennis by Robin Söderling”. На финала той победи Георги Петров с резултат 6-1.

16 човека се записаха за участие в тази хубава септемврийска вечер. Те бяха разделени на 4 групи по 4 участника. По този начин всеки от тях успя да изиграе по минимум 3 мача. След изиграването на груповата фаза и четвъртфиналите до полуфиналите достигнаха –  „колоритният“ Здравец Първомайски и Георги Петров от едната страна и защитаващият титлата си от миналият турнир Николай Дафовски и Камен Новиков от другата. В първият сблъсък победител излезе Георги Петров с резултат 6-4, въпреки всеотдайната игра на Здравец , които беше и подкрепян от останалата малобройната по трибуните публика. Във втория двубой Камен Новиков успя да спре негативната си серия срещу Ники Дафовски и излезе  победител  в мач преминал през доста обрати. Краен резултат 7-5 за Камен. И така на финала се изправиха Георги Петров и Камен Новиков. За Георги това беше трети финал за сезона, но за негово съжаление игровото предимство беше изцяло на страната на Новиков и той спечели сравнително лесно с 6-1.

По програма има предвиден още един турнир за края на месеца и „Мастърс“ в началото на Октомври, в който могат да участват 8-те най добри, изиграли поне по 2 турнира. Но ако прогнозата за времето е неблагоприятна, всякакви изменения са възможни. По-надолу може да видите 10-те най-добри за момента.

Share Now

Related Post

Leave us a reply