Трета Вечерно-нощна титла за Любен Попов

В петък на 27.09.2019 г. се проведе последният за сезона Вечерно-нощен турнир от серията Premium Tennis by Robin Söderling. По традиция турнирът започна в 20:00 часа и завърши в раните часове на съботния ден. С какво ще се запомни той?

14 човека взеха участие, въпреки не особено приятното есенно време. Тихомир Желев, след като беше спечелил купата от първият за сезона турнир, реши да прибере и последната купа. Уви той едвам успя да премине групата, а на четвъртфинала беше победен с 6-3 от Георги Петров. Георги за пореден път достигна финал и за пореден път го загуби. Любен Попов го чакаше там,  като беше дал най-много два гейма на съперниците си досега. На финала Любен  беше дори още по-безпощаден 6-0. В крайна сметка той спечели трета титла от третото си участие.

По програма е предвиден Мастърс на 8-те най-добри за сезона, който трябва да състой на 04.10. Ако времето не е подходящо, резервната дата е 05.10. Ако и тогава времето не позволява игра, то такъв турнир няма да има и купата за победител от сезона отива в Любен Попов. За момента право на участие са си осигурили – Любен Попов, Георги Петров, Йордан Гаврилов, Николай Дафовски, Цветомир Цанков, Камен Новиков, Йордан Пичуров и Павел Йорданов. Ако някой от тях откаже участие, по-задно класиран участник ще придобие право на участие.

Всички участници ще бъдат потърсени по телефона дали имат готовност да участват най-късно до 03.10.2019 г. Класирането на 15-те най-добри за сезона може да видите по-надолу.

Share Now

Related Post

Leave us a reply