Промени в провеждането на зимните турнири на „Диана“

Приятели, зимните турнири на „Диана“ вече ще се провеждат в схема до 32-ма души.

Мачовете ще се играят на три корта с евентуална опция за ползване на още един или два, ако в южния балон има свободни часове.

Поради тази причина таксата за турнирите е намалена от 30 на 25 лв, като в нея влиза и 5 лв ваучер за заведението на клуба.

Също така, всички отпаднали участници ще имат възможност да се самоорганизират и да играят, когато има свободни кортове в деня на турнира в южния балон и когато напредне схемата на елиминациите в основния, така че следобед и привечер ще има доста възможности за игра за всички отпаднали по-рано.

И този сезон сме предвидили награди за първите трима участника.

Победителят в ранглистата ще играе безплатно през летния сезон. Вторият ще получи 50% отстъпка за всички състезания, а третият ще има право на три безплатни участия на „Диана“.

Освен това се налага да бъдат взети мерки и срещу участници, които се записват за турнир, а после не идват и по този начин отнемат право на други играчи да се запишат за неделя.

При първо неявяване на турнир, след като участник се е записал и след това не се отписал или уведомил преди теглене на жребия организаторите, получава предупреждение. При второ неявяване му се отнемат 50 точки от ранглистата за съответния сезон. При трето неявяване участникът няма право да играе на „Диана“ един сезон.

Пълният правилник за провеждане на турнир – ТУК

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply