Летните турнири на „Диана“ са в ход

Милен Германов спечели първия турнир на „Диана“ това лято. Мероприятието се проведе според всички здравни изисквания, а участниците останаха доволни, след толкова много време без тенис.

Германеца засега продължи доминацията си отпреди карантината и спечели титлата, която не дойде лесно. Пепи Иванов – Санторото загатна за старата си форма и подложи на напрежение във финала съперника. Германов обърна от 1-4 и спаси мачбол при 4-5, за да вземе победата.

Преди това също имаше много интересни срещи. Мирослав Георгиев направи няколко запомнящи се обрата, за да стигне до полуфинала, където загуби 3-6 именно от Санторото. Макар и смазан и крампиращ, той даде всичко от себе си, за да покаже и в този мач добра игра. В първата си среща Миро водеше с 5-1 на Пепи Додов, но допусна изравняване, а след това взе двубоя със 7-5. Във втория си мач той губеше 1-5 от Георги Георгиев – Пърси, но обърна 7-5. В третата си среща, Миро отново направи обрат. След 2-5 срещу Станислав Иванов, той намери отново сили за обрат до 7-5 в супер тежко физическо състояние, което донякъде разбърка и тактическата схема на неговия добър познайник. Самият Станислав Иванов пък преди това спечели срещу устремилия се по план към финала Павел Йорданов – Животното мача си с 6-3 без проблеми.

Киро Стоянов беше безкомпромисен до полуфиналите, където падна победен от Милен Германов след 4/6.

Интересно бе и завръщането след дълго отсъствие на Стан Георгиев. Близнакът на Миро бе отново в познатата форма и след победи над Здравец Първомайски и Иван Златков загуби от Чичо Киро, но остави много добри впечатления за играта си.

Следващата неделя – 14 юни, отново имаме турнир. И двата ще участват в ранглистата за края на сезона.

Новото записване за турнирите ще става през https://booking.tennisdiana.com/ . За това е нужно, всеки, който няма профил, да си направи такъв и да даде съгласие във формата профилът му да се използва и в турнирната част.

Успех на всички следващата неделя.

Ето и схемата с резултатите.

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply