ТК „Диана“ вече работи с нов софтуер за любителските турнири

Приятели, от началото на летния сезон започваме използването на новия ни софтуер за любителски турнири.

Той ще позволява освен провеждането както досега на сингъл състезания, така и двойкови формати, групови фази и турнири с възрастови ограничения.

В следващите няколко реда ще ви обясним стъпка по стъпка създаването на профил и записването за турнир, след което всичко ще става много лесно.  Софтуерът има и мобилна версия, която улеснява достъпа и променя визията на турнирите досега.

В двойковите формати пък ще имате възможност да поканите съотборник, който ще може да приеме или откаже заявката, а след това да се запишете като отбор.

Вече ще имаме и вечна ранглиста на играчите, която ще показва процента спечелени победи досега от всички участия общо. Плановете за повече статистики, се надяваме един ден също да бъдат реалност. За съжаление няма да можем да ползваме базата данни с резултати от изминалите години, които изминаха със стария софтуер за турнири.

Новост е това, че вече играчи, които са първи кръг bye, ще взимат точки за победа, както е в АТП календара. Няма обаче да има различно точкуване за различните кръгове, тъй като това би поставило в много неизгодна позиция по-слабите участници. Шампионът във всеки турнир ще получава 25 точки бонус, спрямо 15 точки за победа във всеки кръг.

Първоначално трябва да въведете своите данни на https://booking.tennisdiana.com/editions

Стъпка 1

След стъпка 1 ще получите имейл за потвърждение на своята поща, чрез който да активирате профила си.

Стъпка 2 – чрез менюто горе вдясно влизате в профила си

 

Стъпка 3 – позволявате участие в турнирите на вашия профил

Стъпка 4 – натискате бутона „Промяна“, за да въведете всички данни

Стъпка 5 – въвеждане на останалите ви данни

 

Това са всички стъпки, ако срещате затруднения. След това можете да запазвате кортове онлайн да виждате статистика на изиграните ви часове, както и да участвате в нашите турнири, които са всяка неделя.

Моля, при попълване на данните и имената си, използвайте кирилица 🙂

Успех! 🙂

Ако имате запитвания относно турнирите – можете да ги зададете на info@tennisdiana.com, fb страницата или 0896807440.

Share Now

Related Post

Leave us a reply