Неделен турнир доиграване (обновена отново 11.07)

Скъпи приятели,

неделният турнир, който трябваше да се играе на 13.06 и беше прекъснат поради поредния дъжд излял се над София, ще се доиграе на 19.06 (събота).

Всички участници, които са в първи кръг трябва, да имат готовност да дойдат в 14:00. Тези, които са се класирали за втори кръг, продължават от 16:00. Участниците, които са възпрепятствани да играят, моля да известят клуба по телефона с цел улесняване на схемата.

На 19.06 участниците, които имаха възможност да дойдат за своите мачове от първи кръг, се явиха към 14:00. Три мача успяха да стартират, но за съжаление времето отново не беше на страната на  участниците и някъде към 14:40 заваля пороен дъжд.

Поради факта, че следващите седмици на територията на ТК „Диана“ ще се провеждат два международни турнира един след друг, първата възможна дата за доиграване е 17.7.2021.

Ако тогава времето е благоприятно, турнирът продължава.

Взимайки предвид че, на 11.07.2021 се предвижда само един мач (макар и финален) от провеждащият се ИТФ турнир М15 Sofia Diana Cup 2021 се очертава възможност след 13:00 да има достатъчно свободни кортове за игра. Кортовете  обаче не са достатъчни за провеждането на пълноценен любителски неделен турнир, така че, злополучният турнир започнал на 13.06.2021, подновен на 19.06.2021 и отново прекъснат, може да бъде доигран.

Моля всички участници, който все още играят в първи кръг, да заповядат на кортовете в 13:00. Тези който са се класирали във втори кръг, трябва да са на разположение не по-късно от 14:30. Които не спази тези времена ще бъде дисквалифициран.

Ако поради лоши метеорологични условия ITF турнира се забави, доиграването ще бъде пренесено за по-късна дата.

След  финала на ITF турнира, който предложи доста интересен мач между Драгош Мадарс (Шв) и Франциско Комесана (Арж), отново дойде време любителите да се завърнат в неделя на кортовете на ТК „Диана“.  Времето беше горещо и на небето нямаше нито едно облаче, което означаваше че турнира който два пъти беше отлаган поради юлските валежи щеше със сигурност да се доиграе. И така всички който бяха разбрали и имаха възможност да присъстват се явиха в уговориения час. След изиграването на мачовете от схемата на турнира до финала достигнаха Кирил Стоянов и Николай Дафовски. Чичо Киро изглежда е далече от най-добрата си форма и бъдейки доста уморен от жегата отстъпи във финала с 6:3. За двамата участника остана спомена от снимката на паното на ITF турнира.

Share Now

Related Post

Leave us a reply