Томахавката от Люлин започна ударно зимния сезон

Радо Владимиров започна ударно зимния сезон. Той се справи без особени проблеми с конкуренцията в първия зимен турнир на „Диана“.

Томахавката от Люлин излезе в малко по-различен стил предвид условията, които на моменти се доближават до тези в зала и демонстрира повече агресия, сравнено с играта му през лятото.

На финала Владимиров излезе срещу стария си познайник и настоящ „Мастърс“ шампион Милен Германов. Двамата закономерно се срещнаха, след като от доста време са най-постоянни на корта. Доминацията на Радо обаче продължи и той записа поредна победа над своя противник тази година, този път с 6-2.

В същото време в игра отново се появи Пепи Иванов – Санторото. След сериозна почивка той дойде рестартирал в София, само че очевидно играта му не бе на познатото ниво. Само това чакаше и шампионът на летния сезон Стефан Шопов – Гепарда, който лепна три поредни геврека в турнира, последният именно на Пепи Иванов. На полуфиналите обаче той бе спрян от Германов, който с две порции по три поредни спечелени гейма го надигра с 6-4 и за пореден път го изпрати победен.

От другата страна на схемата Киро Стоянов и Асен Георгиев също показаха добра игра и оставиха добри впечатления. И двамата взеха по четири гейма на Радо Владимиров, но все пак това не беше достатъчно за победата.

Част от срещите се играха и във втория балон, който има ново LED осветление и разликата в сравнение с миналата година е огромна, което бе отбелязано от много участници.

Очакваме ви за втория зимен турнир, който ще се проведе както обикновено следващата неделя.

Резултатитеhttp://tours.tennisdiana.com/?q=node/6054/bracket

Ранглистатаhttp://tours.tennisdiana.com/node/6053

Записване за следващия турнирhttp://tours.tennisdiana.com/node/6081

Share Now

Related Post

Leave us a reply